Винарска изба "Villa Vinifera"

Рейтинг:
0 / оценки
Същият Вятър, който се спуска от планината и вниманието, което само човешките ръце могат да му дадат, нежно обгръщайки всеки грозд. Нещо, което машините никога няма да могат да направят и нещо, с което нашата изба се гордее. Фактът, че нашите клиенти и нашите фенове и приятели ни се доверяват, ни прави по-внимателни към всеки грозд и зърно. Защото за нас виното е религия, в която Богът си ти, доволен от вкуса на червената течност.

Виното, което произвеждаме с много внимание и любов, има какво да разкаже за себе си. Сгушена в сърцето на планината – село Брестовица, винарната е основана през далечната 1936 г. Построена е от немски архитект, чието име се губи някъде във времето, но намерените архивни чертежи и документи го потвърждават и създават усещане за професионализъм. Първото му име е „Мискет“. Оттогава винарната никога не е спирала да работи и винаги като място за специални клиенти и гости с лимитирана серия вино. Във винарната работят хора, които не само обичат работата си, но и живеят с превръщането на течността от шира във вино.

Гордеем се с всяка бутилка вино, което произвеждаме. Собствените ни лозя ни дават възможност да се грижим за гроздето по най-добрия възможен начин благодарение на нашия опит във времето, климатичните условия и географското разположение на нашата земя. Разполагаме с масиви Мавруд, Мерло, Каберне Совиньон, Мускат, Шардоне, Траминер и желание да създадем удоволствие за вашите вкусови рецептори.