За нас

Сайтът ни "po4ivka.net" бе създаден с идеята да обедини информация за градове, села и региони на едно място, свързани с туристически обекти към тях, различни местни деликатеси, заведения, хотели и др.

Задачате се оказа доста тежка за малката група от съмишленици и затова решихме да стратираме проекта с информация за няколко града, села, региони и обекти. С времето ще увеличаваме съдържанието на проекта, като и неговата функционалност. Много от функционалностите са подготвени и дори почти завършени, но все още не кореспондират с основната част и затова предпочетохме да не я пускаме, докато не я завършим. Идеята за проекта се роди някъде 2013г, но поради редица трудности и препятствия, работата по него започна към 2017г. Стартирането на проекта бе предвидено за 1 Април 2019г. като на шега! Реално, проектът стартира с оскъдна информация и функционалност на 1 Април 2020г. като на шега!

Екипът на Po4ivka.net постоянно ще обикаля България в преследване на природни забележителности, местности и красиви места. Тук ще даваме информация кога и къде ще бъдем, за да заснемем местности, забележителности или туристически обекти. Ако видите, че сме във вашия регион, може да се свържете с нас и да заявите безплатно заснемане и присъствие в нашия сайт за една година на вашия местен бизнес (хотел, къща, ресторант, заведение, занаятчийство и т.н.). Ако нямате търпение да се присъедините към нашата туристическа мрежа, ще дойдем, за да заснемем и добавим бизнеса Ви в нашия сайт за 1 година, срещу 250лв. и транспотните разходи от София по 1лв. на км. в едната посока до вашия обект.  Всяка следваща година се заплаща по стандартните такси за оферти.Вече може да се добавят оферти и малки обяви от нашите потребители.

Ще се фокусираме върху потребителската администрация, за да може да приобщим по-голям брой съмишленици, които да ни помогнат в начинанието.

Благодарим ви, че сте част от този проект! Дано сме Ви полезни!