Външни ролетни щори0888 48 46 97

Външни ролетни щори са елемент от първостепенно значение за всеки дом или офис, който предлага комбинация от стил, функционалност и сигурност. Те са ефективно и удобно решение за контрол на светлината, топлината и поверителността в помещението.

Един от ключовите аспекти на външните ролетни щори е техният уникален дизайн, който ги прави подходящи за всяко архитектурно стилово решение. Те се предлагат в различни цветове и материали, което позволява на собствениците да ги изберат според своите предпочитания и нужди.

  • Бяла ПВЦ външна ролетна щора - 146лв. кв. м. / завеси под 1кв.м. се броят за 1кв.м.лв.
  • Брой спус (управление) - 40лв. за брой управлениелв.
  • Монтаж на брой спусове - 50лв. за един спуслв.
  • Оглед до 40км. - 40лв.лв.
  • Оглед над 40км. - 1лв на км.лв.

Външни ролетни щори играят ключова роля в регулирането на топлината в помещението. Те предпазват от слънчевите лъчи през летните месеци, като по този начин намаляват нуждата от използване на климатични системи и намаляват енергийните разходи.

Освен това, външните ролетни щори са отличен начин за осигуряване на поверителност и сигурност в сградата. Те предпазват от неприятни погледи, открадвания и неблагоприятни метеорологични условия като дъжд и вятър.

Друг важен аспект на външните ролетни щори е техните функционални възможности. Те могат да бъдат управлявани по различни начини - ръчно, автоматично или чрез дистанционно управление. Това предлага гъвкавост и удобство на потребителите.

И накрая, външните ролетни щори предлагат и добавена стойност към имота. Техният елегантен дизайн и функционалност ги правят популярен избор за собствениците на недвижими имоти, които ценят качеството и комфорта.

В заключение, външните ролетни щори са неотменим аксесоар за всеки дом или офис. Те предлагат комбинация от стил, функционалност и сигурност, като по този начин подобряват качеството на живот и работа на хората.

Връзка с Външни ролетни щори