Винарска изба Castra Rubra - Коларово

Рейтинг:
0 / оценки
Изпитание за издръжливост, но изпитание, което се превърна във вдъхновение за целия екип.

Мястото на лозето ни е избрано от самият Мишел Ролан, който е консултант  на избата от първите й крачки, и до днес това е едно от най-забележителните лозя у нас.

На мястото на запустяла бадемова горичка, днес, вече почти 15 години плод  дават изключителните  френски сортове - Каберне совиньон, Мерло, Каберне фран, Пино ноар, Аликант буше, Пти вердо, Сира,  Шардоне,  Совиньон блан и др.

Вината на избата са сред най-добре разпознаваемите на нашия пазар с постоянно и забележително за цената си качество. A разликата най-добре се усеща, след като опитате крайния резултат в чашата си, защото истината винаги е там – на дъното на изпитата бутилка вино.

Заповядайте на разходка и дегустация при нас – ще бъдете посрещнати от нашия екип от професионалисти, хора носещи страстта към виното в себе си. Те ще ви разкажат подробно за нас и нашите процеси. Избирайки един от дегустационните ни пакети ще се потопите в нашия свят и ще си подарите едно незабравимо преживяване. Ако се интересувате от това как работим, как вкарваме любовта си към виното във всичко което правим или просто много обичате да пиете хубаво вино, със сигурност не трябва да изпускате това изживяване.

Пакет 1: Любовта към виното

  • Този пакет включва обиколка на винарската изба и дегустация на пет подбрани вина.
  • По време на  обиколката ще ви разкажем за процесите, технологиите и познанията, вложени в създаването на нашето вино
  • Обиколката ще приключи в нашата дегустационна зала, където ще опитате пет вина, побрани от нашата селекция, специално за вас

Пакет 2: Пътят на виното

  • Този пакет включва обиколка на лозята и винарската изба, както и дегустация на пет подбрани вина.
  • Създадохме този пакет защото обичаме да разказваме цялата история на нашето вино и е само за истински ценители. Искаме да ви заведем на приключение и заедно да извървим пътя на виното от самото му начало.