За нас

Сайтът ни "po4ivka.net" бе създаден с идеята да обедини информация за градове, села и региони на едно място, свързани с туристически обекти към тях, различни местни деликатеси, заведения, хотели и др.

Задачате се оказа доста тежка за малката група от съмишленици и затова решихме да стратираме проекта с информация за няколко града, села, региони и обекти. С времето ще увеличаваме съдържанието на проекта, като и неговата функционалност. Много от функционалностите са подготвени и дори почти завършени, но все още не кореспондират с основната част и затова предпочетохме да не я пускаме, докато не я завършим. Идеята за проекта се роди някъде 2013г, но поради редица трудности и препятствия, работата по него започна към 2017г. Стартирането на проекта бе предвидено за 1 Април 2019г. Като на шега! Реално, проектът стартира с оскъдна информация и функционалност на 1 Април 2020г. Като на шега!

Ще се фокусираме върху потребителската администрация, за да може да приобщим по-голям брой съмишленици, които да ни помогнат в начинанието.

Благодарим ви, че сте част от този проект! Дано сме Ви полезни!